En död, två skadade efter att misstänkta narkotikahandlare krockade med åskådare i höghastighetsjakt med Pattaya-polisen

Pattaya –
En person dog i går kväll medan två personer har skadats allvarligt efter att två misstänkta knarklangare flytt från Pattaya-polisen och tappat kontrollen över sitt fordon och plöjt in i flera åskådare och andra fordon i hög hastighet.

Se videon här:

https://youtu.be/AnzBgt0slq4

Överste Chitdaecha Songhong från Nongprue-polisen underrättades om händelsen klockan 6:00 i går kväll, den 23 januari 2020 i norra Pattaya.

Polis, räddningspersonal och The Pattaya News anlände till platsen för att hitta en skadad pickup som tillhörde de misstänkta tillsammans med fem andra skadade fordon totalt.

66-årige Prasert Latkratum hittades död på platsen efter att ha blivit påkörd av pickupen som körde utom kontroll. Två personer på platsen skadades.

Skadade fordon i en olycka som dödade en och skadade två i Pattaya den 23 januari 2020.

Polisen har gripit två misstänkta som är 40-årige Tanongsak 'Kwang' Himakun och 36-åriga Supattra 'Or' Promraksa. Enligt Pattaya Police är de två ett par.

Två misstänkta häktade efter en höghastighetsjakt med Pattaya-polisen den 23 januari 2020.

Polisen beslagtog 300 gram kristallmetamfetamin till ett värde av 500,000 XNUMX baht från pickupen som kördes av de misstänkta.

En skadad matvagn som träffades av två misstänkta i en narkotikaaffär som flydde från polisen i Pattaya den 23 januari 2020.

Gripandet kom efter att polisen fått ett tips om att de misstänkta sålde narkotika. De genomförde en hemlig stingoperation för att köpa kristallmetamfetamin från paret.

Polisen och de misstänkta kom överens om att träffas vid en utsedd mötesplats i går eftermiddag i norra Pattaya för att utföra det hemliga sticket.

Tanongsak blev dock omedelbart misstänksam vid ankomsten till mötesplatsen för undercover-officerarna.

Han körde iväg från platsen i hög hastighet medan han blev förföljd av poliser innan hans pickup tappade kontrollen och kraschade in i flera andra fordon och åskådare innan han kraschade in i en vägg.

Båda misstänkta greps utan skador i olyckan. De sitter kvar i polisens förvar och står inför flera åtalspunkter.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/