Mystery Woman hittades bränd till döds tillsammans med en motorcykel i diket i Sri Racha

Sri Racha –
En oidentifierad kvinnas kropp hittades ihjälbränd tillsammans med en motorcykel i ett dike nära en tom åker i morse i Sri Racha.

Kapten Issaraphong Suwannajak vid Nongkham-polisen underrättades om händelsen klockan 11:10 idag i Soi Nong Klang Dong 47 på motorväg 7 i Bueang-distriktet.

Ett första svar granskar scenen för en incident där ett kvinnligt lik hittades bränt till döds i Sri Racha den 27 januari 2020.

I diket hittade de första insatserna den brända motorcykeln och den kraftigt brända kvinnans kropp. Hon var så kraftigt bränd att en identifiering skulle bli svår och möjligen bero på tandläkarjournaler, berättade polisen för pressen.

Ett närliggande vittne berättade för polisen att han hörde det höga ljudet från en motorcykelmotor som snurrade innan lågor täckte området. Han var en bit bort och närmade sig branden och ringde polis och brandkår. Kroppen hittades efter att kroppen släckts ut. Han såg inte början på händelsen eller om andra personer var inblandade.

Polisen i Sri Racha fortsätter sin utredning för att identifiera kroppen och orsaken till händelsen.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/