Pattayas Maya-musikfestival kommer att fortsätta denna helg trots kinesiskt coronavirus, officiellt samarbetat med Bangkok Hospital för medicinska undersökningar, ansiktsmasker, termiska skannrar

Pattaya –
Maya Music-festivalen, med förväntade tiotusentals besökare, kommer att fortsätta denna helg med många försiktighetsåtgärder med deras officiella partner Bangkok Hospital Pattaya.

Maya Music Festival-teamet har meddelat idag "Vi är mycket oroade över situationen med det kinesiska coronaviruset och delar våra fans oro."

"Vårt officiella partnerskap med anställda på Bangkok Hospital Pattaya kommer att ta hand om alla deltagare under festivalen."

”Det kommer att finnas två separata ingångar för thailändska och utlänningar. Ett stort antal inhemska thailändska turister deltar i festivalen.”

"Alla kommer att passera genom termisk skanner och kommer att ha temperaturundersökningar. De som misstänks vara sjuka kommer inte att få komma in på festivalen.”

"Om någon hittas med hög temperatur eller ett misstänkt fall kommer de att separeras till ett speciellt område för en fullständig medicinsk utvärdering. Alla som nyligen har varit i några kinesiska karantänområden kommer att nekas inträde. Återbetalningar kommer att göras tillgängliga för de berörda. Alla besökare måste ta med sitt ursprungliga pass för granskning.” Tjänstemän fortsatte.

"Ansiktsmasker kommer att ges till alla deltagare gratis och de kommer att behöva bära dem inuti."

"Du kommer att njuta av festivalen med medicinsk vård. Träffa oss den 31 januari och 1 februari på Maya Space Pattaya.” Arrangörerna avslutade.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/