Tang Polo från Kina kröns till mästare i B.Grimm-BMW Thai Polo Open 2020 - Pressmeddelande

Pressmeddelande:

Följande artikel är ett pressmeddelande och inte skrivet eller redigerat av Pattaya News-teamet.

Tang Polo från Kina kröns till mästare i B.Grimm – BMW Thai Polo Open 2020

 

Det efterlängtade stora välgörenhetsevenemanget Grimm – BMW Thai Polo Open 2020 för att vinna HRH Princess Maha Chakri Sirindhorn Cup avslutades äntligen. Sökandet efter 2020 års vinnare hölls av B.Grimm, ledd av Dr. Harald Link, president för B.Grimm och ordförande för Thailand Equestrian Federation, länge tillsammans med Nantinee Tanner, förbundets vicepresident för de 15th år i rad. Det sista evenemanget hölls den 18 januari 2020 på Thai Polo och Equestrian Club Pattaya.

Grimm – BMW Thai Polo Open 2020 anses vara det mest prestigefyllda välgörenhetsevenemanget som kickstartar säsongen. Arrangemanget hålls årligen och arrangeras av Dr. Harald Link, president för B.Grimm och president för Thailand Equestrian Federation på ett av Asiens högsta standard polofält. I år var de fyra finalisterna Thai Polo från Thailand, La Familia från Malaysia, Royal Pahang från Malaysia och Tang Polo från Kina efter en serie uttagningstävlingar under mitten av januari.

 

Vid finalen slog Tang Polo från Kina Thai Polo från Thailand med 8-7 och vann den prestigefyllda vinnarcupen från HKH Prinsessan Maha Chakri Sirindhorn. Tredje och fjärde tvåa är La Familia respektive Royal Pahang från Malaysia.

Inte bara Grimm – BMW Thai Polo Open 2020 är den högsta nivån av polomatcher i Thailand som söker efter vinnare från en internationell pool av utmanare för att vinna kungliga cupen, det är också ett välgörenhetsevenemang som samlar in pengar till Chitralada Technology Institute. Den stjärnspäckade eveten var fylld med färger, nöje och glädje från en rad elitgäster och Thailands främsta kändisar som prydde välgörenhetssammankomsten. Bland dem var Mark Thawin P. Seawtong, Pawee Somprasong, Jirapa Lakasanawisit, Yuwapa Banyongrakkul, Dr. Nattapat-Suppanat Meenchai, Praewpreeya Chumsai Na Ayutthaya, Duangjai Po-in och Jantamon Yampan för att nämna några. Förutom spännande polomatcher har Grimm – BMW Thai Polo Open 2020 även aktiviteter och välgörenhetsbås som inkluderade uppträdanden av Wat Suthiwararam Schools marschband, hoppning, matning och ridning av miniatyrhästar och roliga spel för att vinna priser där gästerna hade chansen att ha roligt för en god sak.

Innan den sista matchen började bevittnade åskådarna och kändisgästen tradition vid polomatch som har pågått i århundraden, som kallades Stomping Divots. Hästar hoppade och trampade på planen för att jämna till och härda marken, medan sofistikerat klädda gäster glatt samtalade och hälsade på varandra innan matchen startade.

Höjdpunkten i evenemanget inkluderar även utmärkelser för bästa klänning för damer. Praewpreeya Chumsai Na Ayutthaya gick iväg med priset för bästa hatt medan Duangjai Po-in imponerade publiken med sin fantastiska outfit och vann priset för bästa klänning. Evenemanget kulminerade i fascinerande fyrverkerier och exklusiv grillmiddag ackompanjerad av lugnande livemusik. Evenemanget avslutades med leenden av lycka och segerrika ögonblick från polospelarna och gästerna som samlades för att stödja välgörenhet.

 

Sändning
Användarrecension
0 (0 röster)
Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/