Soi Dog Foundation uppmanar människor att sluta äta exotiska djur över hela världen efter utbrottet av det kinesiska coronaviruset

Pressmeddelande


På grund av risken för en epidemi uppmanar Soi Dog människor att sluta äta exotiska djur inklusive hundar och katter


Det senaste utbrottet av coronaviruset i Asien har infekterat cirka 2,700 80 människor och dödat minst XNUMX. Man tror att sjukdomen är kopplad till Huanan Seafood Wholesale Market i Wuhan, där en sjuklig mängd levande och döda djur är till salu.

Detta inkluderar hundar och katter, bland många andra djurarter, som avlivas på plats på beställning.


John Dalley, president och medgrundare av Soi Dog Foundation International säger: "Från vilket djur denna senaste sjukdom än spreds, är det tydligt att dessa fruktansvärda marknader i stora delar av Asien måste avskaffas. Sådana marknader är inte bara helt ohygieniska, utan de är också otroligt grymma.”


Detta nya hot mot mänskligheten har kastat en global strålkastare inte bara på hälsoriskerna med sådana ohygieniska marknadsförhållanden, utan också på den barbariska behandlingen av djur på sådana marknader i Kina och på andra håll i världen. Om ytterligare bevis behövdes för att konsumtion av vilda djur och hund- och kattkött är en mycket verklig risk för människoliv, så är det här.


Tiden har kommit för länder som fortsätter den barbariska handeln och konsumtionen av "exotiska" delikatesser att vakna upp och möta verkligheten - sätta ett permanent slut på de grymma metoderna och erkänna att sådana "traditioner" äventyrar livet för miljontals människor över hela världen.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/