Pattaya Music Festival 2020 är nästa månad!

Pattaya –
Pattaya musikfestival 2020 kommer att hållas nästa månad.

Evenemanget kommer att hållas av Pattaya City och Chonburi Provincial Administrative Organization.

Evenemanget kommer att hållas under två dagar från 20 till 21 mars på Pattaya Beach och Jomtien Beach med fyra scener för konserter från kända thailändska sångare och band.

Evenemanget syftar till att stödja Pattayas turism, särskilt inhemskt och stimulera ekonomin i Pattaya och Chonburi.

Konserten är gratis men kommer också att innehålla många försäljare och en marknad längs Beach Road.

Exakta vägavstängningar har ännu inte meddelats men traditionellt stängs Beach Road under evenemanget som drar tusentals besökare.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/