Äldre sockerrörsförsäljare släpade på baksidan av motorcykeln efter att tjuven stjäl hans telefon i Sattahip

Sattahip-

En äldre sockerrörsförsäljare som lät vad han trodde var en potentiell kund låna sin telefon för att ringa ett samtal har drabbats av flera skador efter att den potentiella kunden stal hans telefon och försökte köra iväg på sin motorcykel, vilket ledde till att säljaren tog tag i ryggen. en desperat vädjan om att få tillbaka sin telefon.

Försäljaren, 63-åriga Chaiyapat Warawan, som har ett färskt sockerrörsstånd på Sukhimwit 23 nära Birds Nest Hotel, sa att en ung thailändsk man omkring 20 år gammal kom till sitt stall på en grå och svart Honda Wave 100 vid 10-tiden. :00 på lördagen den 15 februari och sa att han ville köpa lite sockerrör.

Sockerrörsbåset i fråga.

Den unge mannen sa dock att han behövde ringa för att ta reda på hur mycket hans mamma behövde och bad om att få låna en telefon.

Warawan lånade ut sin telefon till mannen som sedan försökte köra iväg på sin motorcykel. Men Mr. Warawan tog tag i baksidan av motorcykeln och släpades över tjugo meter ner på vägen och skrek efter sin telefon tillbaka. Tjuven kastade Mr Warawans telefon vid sidan av vägen och skyndade iväg. Mr. Warawan släppte taget när hans telefon kastades i gräset.

Skadorna som Warawan fick i olyckan.

Hela händelsen fångades på CCTV.

Polisen i Sattahip, ledd av överstelöjtnant Suphan Chai Harn, sa att de har identifierat den misstänkte och arbetar mot en arrestering från och med i går eftermiddag.

Warawan håller på att återhämta sig från sina skador men är glad över att ha fått tillbaka sin telefon och sa att han skulle göra det igen i ett ögonblick, oavsett hans ålder.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/