Foodpanda samarbetar med Shabushi by OISHI för att leverera Shabu-Shabu-mat i Thailand

foodpanda knyter an till Shabushi som den första partnern att leverera Shabu-Shabu via foodpanda-appen

Följande är ett pressmeddelande och inte skrivet av The Pattaya News personal. Om du har ett pressmeddelande eller nyheter för oss vänligen maila oss på pattayanewseditor@gmail.com

Thailand, 18 februari 2020 - foodpanda, den första online-mat- och dryckesleveranstjänsten i Thailand, samarbetar med Shabushi av OISHI att ta med populära Shabu-Shabu-måltider direkt till kundens tröskel.

Chananun Panchasarp, försäljningschef för foodpanda Thailand sa "foodpanda är den första online-leveranstjänsten för mat och dryck i Thailand, som täcker de största geografiska områdena i de fyra regionerna i landet. Vi är fast beslutna att ytterligare uppgradera vårt restaurangutbud och tjänster för alla kunder i kungariket. foodpanda har alltså inlett ett nära samarbete med Shabushi By OISHI för att utöka leveransen av läckra Shabu-Shabu i japansk stil till alla matälskare vid deras tröskel med bekvämlighet och snabbhet. De kan nu njuta av favoritmenyn från Shabushi-restaurangerna hemma och äta med enkelheten att beställa och leverera tjänster som är enkla, snabba och pålitliga via foodpanda-mobilapplikationen på både iOS- och Android-system eller via webbplatsen www.foodpanda.co.th. Denna första lansering kommer att täcka Bangkok med omnejd och sedan expandera till ytterligare fyra regioner i nästa fas. Från och med nu fram till 4 mars 31, med ett minimum per beställningsvärde på 2020THB, tillkommer ingen leveransavgift. För närvarande har foodpanda mer än 50 35,000 restauranger på sin plattform."

Paisarn Aowsathaporn, Executive Vice President, Food Business, OISHI Group PLC., sa "Den ökande populariteten för Food Delivery Application skapar stora möjligheter för Shabushi-företagen att expandera nya kundbaser till de som kräver snabbare och mer bekvämlighet. Shabushi har valt foodpandas matleveransplattform för det första steget inom denna kanal för att erbjuda det mest populära urvalet av läckra shabu-stil från nötkött, fläsk och skaldjursmeny. Signaturmåltider inkluderar det fantastiska "Value Set", för en person från 169 baht, "Buddy Set", för ett par från 329 baht, eller ett komplett Shabushi "Party Set" från 499 baht, som ska levereras direkt till kundens dörr av foodpandas enkla, snabba och pålitliga tjänster”

Shabushi erbjuder högkvalitativa och specifikt utvalda näringsrika ingredienser med hög hygienisk tillagningsprocess. Nötkött och fläsk kommer från boskap som hålls i en sluten gård enligt exportstandarden för bearbetning. Färska grönsaker och frukter är giftfria med hög sträng kvalitetskontroll. Kunder kan njuta av 3 läckra typer av Shabu Soup, Kuro Soup och den kryddiga Tom Yum Soup.  

För japansk matälskare eller de som vill smaka Shabushi, den populära japanska Shabu-Shabu i Bangkok, är den välsmakande måltiden här nu och kan avnjutas med folks favoritval med en fingertryckning via en mobilapp tillgänglig för både iOS och Android och webbtjänster www.foodpanda.co.th

För att fira detta milstolpesamarbete, den 21 februari 2020, de första 1,000 XNUMX kunderna att beställa foodpanda från Shabushi By OISHI med rabattkoden "PANDASHABU" kommer att få 150 baht matrabatt per beställning med minsta beställning på 150 baht. Erbjudandet gäller endast för en beställning per kund.

foodpanda är den första onlineleveranstjänsten för mat och dryck i Thailand som täcker 4 regioner i Thailand med mer än 35,000 40 restauranger i XNUMX provinser på sin plattform. Prova foodpanda-applikationen nu, enkel, snabb leverans, prisvärd och snabb service med ett hjärta.

Om foodpanda:
foodpanda är dedikerade till att ge matälskare runt om i världen sina favoritmåltider från utvalda lokala restauranger. Sedan den skapades har on-demand-matleveransservicen vuxit till mer än 100,000 325 partnerrestauranger i mer än 13 städer i XNUMX länder i Asien och Centraleuropa globalt. foodpanda är verksamt i Bangladesh, Kambodja, Hong Kong, Laos, Malaysia, Myanmar, Pakistan, Filippinerna, Singapore, Taiwan, Thailand, Rumänien och Bulgarien. Det tillhör Delivery Hero, världsledande inom matleveransbranschen. För mer information besök www.foodpanda.co.th

Om Delivery Hero:
Delivery Hero är en ledande global onlinemarknad för beställning och leverans av mat med nummer ett marknadspositioner när det gäller restauranger, aktiva användare och beställningar i fler länder än någon av sina konkurrenter i 40 länder i Europa, Mellanöstern och Nordafrika (MENA), Latinamerika och Asien-Stillahavsområdet. Delivery Hero driver också sin egen leveranstjänst i över 200 stadsområden med hög täthet runt om i världen. Företaget har sitt huvudkontor i Berlin och har över 21,000 XNUMX anställda. För mer information, besök www.deliveryhero.com.  

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/