Kinesisk man hittad avliden, stoppad i resväska med armar och ben bundna i norra Thailand, hade tidigare besökt Pattaya

Kamphaeng Phet-

En 30-årig kinesisk man har hittats instoppad i en resväska som spolats upp på en sandbank i Pingfloden i Kamphaeng Phet i norra Thailand. 

Kroppen böjdes över och anklarna knöts med buntband av plast. Rött rep omringade armar och ben.

Polisen sa i eftermiddags att de preliminärt hade identifierat mannen som 30-åriga Jun Wang som hade anlänt den 12 februari med en grupp på femton andra kinesiska medborgare som åkte för att besöka Pattaya. Resten av gruppen lämnade landet den 14 februari men det gjorde inte Jun.

Polisen undersöker kopplingarna mannen hade med gruppen andra kineser och hans rapporterade bostad i Pattaya.

En kilometersträcka av floden från bron – 500 meter från där kroppen upptäcktes – söktes i en timme efter ytterligare ledtrådar.

En obduktion genomförs på ett kriminaltekniskt center på ett sjukhus i Phitsanulok och dödsorsaken förväntas meddelas omedelbart. 

Källa: Thai råtta, Thai Visa, Naew Na, ytterligare material Pattaya News

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/