Stones House i Pattaya håller välgörenhetsevenemang för Camillian Center, som hjälper personer med hiv/aids i Rayong

Pattaya-
Stones House på Walking Street i Pattaya höll ett årligt välgörenhetsevenemang för att stödja Camillian Social Center i Rayong.

Evenemanget hölls i The Stones House på Walking Street på söndagen och leddes av Pattayas vice borgmästare Mr. Boonsawat.

Fyrtio barn från Camillian Social Center har deltagit i evenemanget.

Evenemanget har hållits i 11 år i rad. I år gavs 50,000 XNUMX baht till Camillian Foundation.

Camillian Social Center är det enda i den östra regionen som hjälper barn och vuxna som lever med hiv/aids.

De arbetar i ett holistiskt synsätt som tar hand om AIDS-patienter och människor som lever med hiv, inklusive barn till hiv/aids-föräldrar som är positiva och påverkade av hiv/aids. Många barn på vårdcentralen har blivit föräldralösa av sjukdomen.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/