Tre taximotorcykelförare attackerar GRAB-cykelförare i Bangkok-Video

Bangkok -
Tre lokala motorcykelförare har fått böter efter att ha attackerat en GRAB-cykelförare med en passagerare i Klontan-distriktet i Bangkok.

GRAB-cykelföraren rapporterade till Klong Tan-polisen att han klockan 8:30 i morse hämtade en kund vid en bostadsrätt i Phra Khanong.

En lokal taximotorcykelförare framför lägenheten ska ha stoppat GRAB-cykelföraren och sagt att han inte fick hämta kunder här och att denna plats var deras territorium. De ska ha bett GRAB-föraren att lämna och både passageraren och föraren vägrade.

Båda parter bråkade verbalt i flera minuter innan en fysisk konfrontation bröt ut. Ytterligare två lokala taximotorcykelförare från samma monter framför lägenheten gick med i överfallet på GRAB-föraren.

Passageraren till GRAB-föraren spelade in hela händelsen på sin mobiltelefon och lade omedelbart ut den på sociala mediegrupper där den snabbt blev viral och lockade till sig tusentals visningar och delningar på bara några timmar. Hon taggade också GRAB företag i videon och frågade dem vad de gjorde för att skydda sina förare och kunder.

De tre lokala taximotorcykelförarna har totalt åtalats för vållande till kroppsskada som lett till personskada.

De har bötfällts med 1,000 3,000 baht vardera. De har också betalat XNUMX XNUMX baht till Grab-cykelföraren och ska ha bett om ursäkt för händelsen.

Se länken till videon nedan. Video och bilder från FB-användaren Amittaaphongsawat.


https://www.facebook.com/amittaaphongsawat/videos/2649184048636234/?epa=SEARCH_BOX

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/