Pattaya City skjuter upp Pattaya Open Swimming Competition på grund av Covid19-problem

Pattaya –
Pattayas stadsregering har skjutit upp Pattaya Open Swimming Competition på grund av det nya Covid-19-utbrottet som äger rum över hela världen.

Pattaya City-tjänstemän har informerat Pattaya News och publicerat på sina sociala mediekanaler att beslutet har tagits att skjuta upp Pattaya Open Swimming Competition som ursprungligen var planerad till 7-8 mars.

Pattaya City-tjänstemän betonade att det inte fanns några fall av Covid-19 i Pattaya och städåtgärder och uppskjutningar var alla förebyggande och utformade för att skydda lokalbefolkningen, expats och turister. Simevenemanget var planerat i en skola i Pattaya och föräldrar hade uttryckt oro för många utländska simmare som deltog från länder som har haft kraftiga virusutbrott, vilket ledde till uppskjutningen.

Omläggning kommer att göras inom en snar framtid. För mer information vänligen kontakta Pattaya Contact Center 1337 i 24 timmar.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/