Vattenbil kör in på Songtaew i Pattaya, Songtaews chaufför klarar sig oskadd

Pattaya-

Klockan 11:00 i morse kolliderade en vattenbil med en Songtaew och körde upp på själva fordonet.

Händelsen ägde rum på Soi 99 i Naklua.

Föraren av den tiohjuliga vattenlastbilen, 30-årige Somchai Kamkusol, hävdade att han körde som vanligt när olyckan inträffade och påstod sig inte ha någon aning om hur händelsen hände.

Föraren av bahtbussen sa dock att vattenbilen verkade vara utom kontroll och körde rakt mot honom. Mirakiskt nog var han oskadd i händelsen trots att vattenbilen körde upp på hans faktiska Songtaew. Det tog lite tid och livets käftar att ta bort honom från fordonet. Det fanns inga passagerare på Songtaew vid tidpunkten för olyckan.

Pattayapolisen uppgav att de kommer att granska CCTV på platsen och tog vattenbilschauffören för ett blodalkoholtest. De uppgav också till Pattaya News att de misstänkte att föraren kunde ha somnat.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/