Pattaya kommer att stänga alla nöjesställen, såsom barer, nattklubbar och massagebutiker till slutet av månaden

Brytning:

Vi kan bekräfta att provinsregeringen i Banglamung och Chonburi har beordrat, med verkan i morgon den 18 mars 2020, att alla nöjesställen måste stänga till den 31 mars 2020. Pattaya News talade med Banglamungs polischef i telefon i kväll och bekräftade informationen.

Detta är en proaktiv åtgärd för att minska eventuell spridning av Covid-19 Coronaviruset.

Detta påverkar ALLA barer, biografer, sportställen, karaokebarer, nattklubbar, gogos, ölbarer, massagesalonger, Gentlemenklubbar etc. Detta oavsett storleken på lokalen eller baren. Det är INTE ett alkoholförsäljningsförbud som fortfarande finns att köpa i butik.

Det gör INTE påverka restauranger, gallerior eller butiker som får hålla öppet, men måste säkerställa ordentliga hygienåtgärder och minst en meter mellan kunderna.

Pattaya News noterar att detta INTE är en låsning, människor är fria att röra sig som vanligt, det är bara en proaktiv stängning av platser som har masssammankomster och potentiell närkontakt med andra. Ordern är tänkt att öka social distansering mellan människor och tillfälligt förbjuda stora evenemang och grupper av människor.

Detta historiska beslut kommer i huvudsak att få en av världens största partystäder att sova i två veckor och sätta tiotusentals arbetslösa tillfälligt i en stad som är beroende av nattlivsbranschen för över 80 procent av sina intäkter.

 

Detta är en utvecklande berättelse.

Sändning
Användarrecension
3.61 (18 röster)
Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/