CPall, ägare till 7-11, kommer att anställa ytterligare 20,000 19 leveransförare under Covid-XNUMX Coronavirus-krisen

Bangkok-

CP All Company Limited, ägare till den massiva 7-11-serien i Thailand, meddelade idag att de anställer 20,000 19 leveransförare omedelbart för att hjälpa till att erbjuda hemleverans över hela landet under det pågående Covid-XNUMX Coronaviruset.

Med miljontals människor permitterade tillfälligt och många väljer att stanna hemma under denna period eftersom provinserna över hela landet stänger underhållning och icke-nödvändiga företag, sa CP ALL att detta är en fantastisk möjlighet för dem som söker arbete.

Genom att erbjuda leverans över hela landet och inte bara i för närvarande begränsade områden kan de dessutom bidra till att uppfylla efterfrågan från dem som är beroende av 7-11 för sina dagliga mat- och shoppingbehov.

7-11 kommer att hålla öppet under den pågående krisen över hela landet och rykten om att de skulle stänga var helt falska, tillade CP ALL.

För de som läser thailändska eller är thailändska och är berättigade finns informationen nedan:

 

Sändning
Användarrecension
5 (3 röster)
Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/