Pattaya City släpper en mycket detaljerad rapport på engelska om situationen för Covid-19 i Pattaya, höjdpunkter här

Pattaya-

Pattaya Citys ledning, i samarbete med Chonburis provinsregering, släppte idag en omfattande elva sidors rapport på engelska som ger specifika detaljer om fallen och situationen i Pattaya samt specifika åtgärder som vidtas för att säkerställa att Covid-19 Coronaviruset inte sprids i Pattaya-området.

Om du vill läsa hela rapporten, här är länken till den från våra sociala medier:

https://web.facebook.com/Thepattayanews/photos/pcb.655476208536725/655475941870085/?type=3&theater

Här är några av rapportens höjdpunkter:

-Tio fall totalt i Chonburi sedan utbrottet började

-Åtta var från det senaste boxningsstadionklustret i Bangkok

-Två personer var nyligen tillbaka från Italien. Dessa fall är nästan tre veckor gamla och tros vara ordentligt inneslutna. Alla kontakter sattes i karantän, testades och testades negativt.

-En belgisk man som nyligen återvänt från Belgien besökte Pattaya för en dag, bodde på ett hotell i Pattaya och besökte en ölbar utomhus på Soi 8. Alla personer han fick kontakt med var kontaktspårade och isolerade, ingen har testat positivt på detta tid. Det här fallet är ungefär två veckor gammalt och ser ut att till största delen ha åtgärdats, med undantaget sjuksköterska nedan. Den belgiska mannens fru och familj testade negativt och sattes i karantän.

-Pattaya Memorial Hospital hade flera personal som behandlade den belgiska mannen, en medicinsk assistent har feber och är för närvarande under utredning och isolerad. Hon håller på att testas.

-Pattaya har utbildat och gett stöd till många företag i Pattaya-området för att säkerställa att rätt hygien- och säkerhetsstandarder följs.

-Pattaya har varit i färd med ett massivt stadsomfattande rengörings- och desinficeringsprojekt

-En 20-årig dam från Hongkong som nyligen hade anlänt vägrade att isolera sig och fångades av personer som fick i uppdrag att titta på henne och se till att hon isolerade sig själv på Soi Khao Noi efter att ha anlänt till landet nyligen. Hon återfördes till sin bostad och varnades att om hon fortsätter att försöka lämna sin bostadsort kommer hon att riskera upp till ett års fängelse och upp till 100,000 XNUMX baht i böter.

Pattaya News vill tacka Pattaya City för den omfattande och transparenta rapporten som visar att de bryr sig om våra lokala invånare och turister. Ytterligare rapporter kommer när situationen fortsätter.

Här är en länk till Pattaya Citys officiella Facebook för deras Covid-19-svar:

https://web.facebook.com/pattayacovid19/

Sändning
Användarrecension
0 (0 röster)
Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/