Över 350 Royal Thai Army Checkpoints inrättade över hela landet för att hjälpa till att kontrollera spridningen av Covid-19

Bangkok-

Ett tillkännagivande (se nedan, på thailändska) har gjorts av de kungliga thailändska styrkorna i dag som säger att som svar på nöddekretet som beordrats av Thailands premiärminister Prayut Chan-O-Cha att över 350 checkpoints har satts upp i hela landet för att hjälpa till att kontrollera spridningen av Covid-19 Coronaviruset.

Det är viktigt att notera att det finns NEJ rikstäckande förbud mot inrikesresor, dock är kontrollpunkterna en försiktighetsåtgärd och officiellt avråds människor från att resa och uppmanas att stanna hemma under denna period. Enligt provinsguvernörernas gottfinnande har vissa provinser strängare åtgärder än andra, vilket också kan komplicera resor, särskilt när det gäller självkarantän eller isolering.

Utlänningar kan som vanligt ta sig till flygplatsen för att lämna landet utan svårighet, dock kan det bli föremål för temperaturkontroll och screening.
Kontrollpunkterna samlar in data om resenärer för potentiell kontaktspårning, tester temperaturer och säkerställer säkerhet och säkerhet i kungariket.

Kontrollpunkterna har en blandning av kunglig thailändsk armé, polis och volontärer. Bangkok har flera kontrollpunkter som har namngivits som är:

Chaeng Watthana Road nära Klong Prapa-kanalen,

Suwinthawong Road,

Kanchanaphisek 39 fasadväg,

Sukhumvit Road vid BTS Bearing-stationen,

Rachaphruek Road i Taling Chan-distriktet,

Suksawat Road under Bhumibol Bridge

Rama II Soi 92 Road.

Sändning
Användarrecension
0 (0 röster)
Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/