Psykiskt sjuk man orsakar störningar och offentlig oanständighet på Chonburi 7-11

Chonburi –
En mentalt handikappad man försökte stjäla föremål från en 7-Eleven och utförde oanständiga handlingar offentligt i går morse i Chonburi.

Samet-polisen underrättades om händelsen i går morse runt klockan 10:00 vid en 7-Eleven på en bensinstation i södra Mueang Chonburi.

Polisen kom till platsen för att hitta en 65-årig thailändsk man, vars namn undanhölls på grund av hans medicinska tillstånd, i ett förvirrat tillstånd och bar överkropp.

Han fördes till ett lokalt sjukhus för att få hjälp efter att polisen upptäckte att han hade en tidigare historia av psykisk sjukdom.

Personalen på 7-Eleven berättade för polisen att mannen hade plockat upp många föremål men vägrade betala och försökte lämna butiken med föremålen.

Den misstänkte, efter att ha stoppats från att försöka lämna närbutiken utan att betala för sina varor, ska ha börjat visa sina könsorgan till kvinnliga anställda.

Bensinstationchefen beslutade dock att betala för alla matvaror åt den misstänkte och lämnade inte in en officiell rapport till polisen och bad om att inga avgifter skulle väckas.

Polisen har tillmötesgått begäran och uppgett att de hjälper mannen med medicinsk hjälp.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/