Kvinna som arbetade i Pattaya på ölbar bekräftad i Nongbualamphu-provinsen med Covid-19

Pattaya –
En kvinnas restidslinjer i södra Pattaya, som är det andra bekräftade fallet med covid -19 i provinsen Nongbualamphu, avslöjades i morse av tjänstemän i den provinsen.

Kvinnan är 29 år gammal som arbetade i en cocktailbar i södra Pattaya. Det exakta namnet på ölbaren gavs inte till pressen eller namngavs i dokumentationen, men tjänstemän sa att alla anställda och de i baren var informerade om situationen och är självisolerande. Kvinnan blev inte sjuk förrän barerna i Pattaya stängde, vilket var den 18:e, enligt dokumenten.

Hon började bli sjuk sedan den 19 mars, enligt hennes uttalanden. Hon fick dock inget test för Covid-19 och trodde att hon hade en vanlig förkylning med mindre symtom.

Strax efter den 19 mars åt hon på en Mu Kata-restaurang med fem vänner i Soi Yensabai.

Hon gick till en Family Mart i Soi Yensabai den 21 mars. Hon använde också en bankomat i området under denna tidsperiod.

Hon åkte till Mueang Pattaya Hospital den 24 mars efter att en hosta och rinnande näsa fortsatte. Hon testades dock inte för Covid-19 vid tillfället enligt de dokument som släpptes. Av handlingarna framgick inte varför hon inte testades.

Hon bodde ensam i sin lägenhet i Soi Yensabai under hela sjukdomen.

Hon reste från Pattaya till Nongbualamphu via en buss den 25 mars. Hon klarade den första screeningen men tjänstemän i hennes hemprovins blev misstänksamma på grund av hennes symtom och hon testades senare positivt för Covid-19.

Informationen har getts till Chonburi-tjänstemän för att hjälpa till att spåra och spåra hennes potentiella kontakter, som var begränsade, och för transparensändamål. Dokumentet visar också detaljnivån som görs för att spåra och spåra de med Covid19 och att tjänstemän tar detta på största allvar.

Originaldokumentet på thailändska med hennes restidslinjer finns nedan.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/