Brittisk man dödades i Paramotorolycka i Chonburi

Chonburi-

I eftermiddags skadades en brittisk man, endast kallad Dennis i pressen, allvarligt och avled senare på ett lokalt sjukhus under en paramotorisk flygolycka i Sattahip nära Village Number 11.

Kraschen skedde på en liten äng i Sattahip tidigt på eftermiddagen. Räddningstjänster tillkallades av vittnen till kraschen för att hitta ett kraftigt skadat paramotorglidflygplan och en allvarligt skadad sextioårig brittisk medborgare som låg på marken i svår smärta.

Vittnen i området sa att mannen regelbundet sågs använda sitt paramotorglidare i området och man tror att han kan ha fått motorproblem, vilket ledde till att fordonet rasade till marken där det skadade den brittiske piloten allvarligt.

Piloten överlevde initialt fallet och fördes till Wat Yansangwararam-sjukhuset, men dog tragiskt nog senare av sina skador.

Den brittiska ambassaden och hans släktingar informeras om händelsen, berättade den lokala Sattahip-polisen för pressen.

Sändning
Användarrecension
3 (2 röster)
Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/