Brittisk man hoppar till sin död från motorvägen i Bangkok, påstås vara deprimerad över Covid-19-relaterade affärsförluster

Bangkok-

En brittisk man, som inte namngavs på grund av situationens känslighet, dödförklarades av den lokala polisen i Bangkok i Ramkhamhaeng-korsningen i Bangkoks Hua Mak-distrikt i morse.

Mannen hade lämnat ett fordon, en Izuzu D-Max pickup, parkerad på Sirat Expressway ovanför korsningen och sedan, enligt vittnen, hoppade han ihjäl vid 7:00-tiden i morse. Flera vittnen var närvarande på väg till jobbet i den livliga korsningen.

Det tog flera timmar för polisen att ta bort hans kropp eftersom rättsmedicinska specialister från Institutet för rättsmedicin vid Polisens allmänna sjukhus hjälpte till med fullständig personlig skyddsutrustning av rädsla för att utlänningen kan ha haft Covid-19.

Polisen pratade med hans fru via telefon, en thailändsk kvinna, vars information hittades i hans fordon. Hon ska ha berättat för polisen att hennes man hade varit deprimerad med sitt företag stängt i veckor nu på grund av Covid-19-krisen och att han hade lidit betydande förluster, vilket ledde till hans handlingar. Hon sa också att han inte varit sjuk.

Hans kropp fördes till Institutet för rättsmedicin för obduktion. Den brittiska ambassaden har informerats. Pattaya News noterar att detta är den andra brittiska medborgaren som har dödförklarats genom självmord sedan starten av Covid-19-krisen, med en brittisk man i tjugoårsåldern, som enligt uppgift hade varit i ekonomisk desperation på grund av Covid-19, hoppade till hans död från en lägenhet i Bangkok i slutet av förra månaden.

Är du eller någon du känner deprimerad eller behöver hjälp? Vi förstår att det är tuffa tider, kontakta Samaritans of Thailand om du behöver hjälp:

https://web.facebook.com/Samaritans.Thailand/

Källa: https://www.nationthailand.com/news/30385419?utm_source=homepage&utm_medium=internal_referral

 

 

Sändning
Användarrecension
0 (0 röster)
Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/