Civil Aviation Authority i Thailand meddelar förlängning av förbudet av alla internationella flygningar till Thailand fram till mitten av april

CAAT – Thailands civila luftfartsmyndighet meddelade att de förlängde alla flygningar för inresa till Thailand till den 18 april 2020 kl. 11:59.

Förlängning av tillfälligt förbud för alla internationella flygningar till Thailand:

  1. Enligt den senaste anmälan från Thailands civila luftfartsmyndighet kommer förbudet mot internationella passagerarflyg till Thailand att förlängas från 6 april 2020 kl. 17.00 UTC till 18. april 2020 kl. 17.00 UTC. Alla flygtillstånd som beviljats ​​för en sådan period kommer att annulleras.
  2. Förbudet gäller inte statliga eller militära flygplan, nödlandning, teknisk landning utan landstigning, humanitära flygningar, sjukvårds- eller hjälpflyg, repatrieringsflyg och fraktflyg.
  3. Passagerarna ombord på flygplanet som lämnar avgångsflygplatsen innan meddelandet träder i kraft kommer att omfattas av 14 dagars karantän enligt lagen om sammanhängande sjukdomar och förordningen enligt nöddekretet om ett nödläge.

Referens: CAAT – The Civil Aviation Authority of Thailand

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/