Lokala invånare ber Pattaya City att inte glömma bort herrelösa djur i Pattaya under Covid19-krisen - Video

Pattaya-

Flera lokala reportrar, inklusive med The Pattaya News, turnerade i ett offentligt parkområde nära "Buddha Hill" i eftermiddags i Pattaya efter samtal från lokala invånare som var oroliga över den stora populationen av hundar i området som kämpar på grund av parkernas stängning.

En video som vårt team tog idag:

https://youtu.be/YHbhAeaT7qk

Parken, som stängdes tillsammans med alla parker på order av guvernören i Chonburi för att främja social distansering och motverka sammankomster, har länge varit ett hem för många herrelösa djur som i första hand är beroende av lokalbefolkningen för mat och vatten.

Även om vissa invånare fortfarande hjälper djuren, har uppmaningarna till Pattaya City att hjälpa till ökat, inklusive med det stora antalet herrelösa hundar som bor på stranden och andra områden.

Med en nästan total brist på turister och andra människor i dessa områden på grund av Covid19, har oron ökat för djuren eftersom deras tillgång på mat har minskat utan att ett stort antal människor har hjälpt till.

Förhoppningen är att Pattaya City kommer att känna igen problemet och även hjälpa till med problemet genom att ge extra mat till djuren som de är med de många människor som drabbats av Covid19-krisen.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/