Påminnelse: Pattayas stängningsbegränsningar börjar kl. 2 idag

Pattaya-

Efter 2:XNUMX i eftermiddag är det bara invånare, de som arbetar i Pattaya och individer som beviljats ​​särskilt tillstånd att passera förbi Banglamung myndigheter (som ett flyg ut ur landet med pappersarbete som visar detta) som kommer att kunna gå in och ut ur den egentliga Pattaya City, som inkluderar Jomtien och Naklua.

Vi skrev mycket om detta igår med detaljer, se mer här:

https://thepattayanews.com/2020/04/08/pattaya-city-begins-restricted-closure-tomorrow-here-is-a-detailed-explanation-of-what-is-happening/

Dessutom är det nu obligatoriskt att bära mask i Pattaya City-området. Om du går ut måste du bära en mask. Underlåtenhet att göra det kan leda till hårda straff.

Detta är inte en låsning, människor är fria att röra sig i staden under icke nationella utegångsförbud. Det nationella utegångsförbudet är kvar från 10:4 till XNUMX:XNUMX.

Tjänstemän har sagt till The Pattaya News att deras råd till människor som inte vill ta itu med potentiella tidskrävande checkpoints är att stanna hemma och inte korsa checkpoints om det inte är absolut nödvändigt.

Stängningsperioden beräknas pågå i cirka tre veckor vid denna tidpunkt.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/