Dussintals människor arresterades och bröt mot Covid-19 nöddekret som utför underjordiska kamerashower i Chonburi

Chonburi-

Klockan 12:30 i morse arresterades dussintals människor i Chonburi efter ett tips från en bekymrad medborgare i en stor grupp som höll en underjordisk kameravisning i ett lyxhus i området Greater Pattaya.

Razzian leddes av överste Chiddecha Songroom, chef för Nong Prue polisstation samt polisöverste Yongyut Wanwan-nue och överstelöjtnant Kengsart Nuanphong, tillsammans med en transnationell brottsenhet och turistpolisen. Pattaya News följde med polisen på razzian.

Platsen för razzian var i ett lyxhus i Suwattana Village på Soi 12 i Banglamung, Chonburi.

En fullständig video av razzian finns nedan:

https://youtu.be/UdAbIBT0ZuM

Räden upptäckte 32 personer som bestod av 27 thailändska medborgare, 4 kineser och en pakistansk man. Majoriteten var transpersoner.

De påstås ha framfört shower över internet för medlemmar av onlineapplikationer och webbplatser som involverade kabaréer, hasardspel, intervjuer och underhållning. Ett exempel på de shower som framförs lämnades till The Pattaya News av Nongprue-polisen och finns nedan.

https://youtu.be/Mwz1eOF2dqQ

Alla 32 har arresterats och fängslats enligt det nöddekret som för närvarande gäller i Thailand för att förhindra spridningen av Covid-19. Temperaturkontroller utfördes på platsen för razzian och ytterligare medicinska kontroller kommer också att ske.

De riskerar upp till 2 års fängelse och/eller böter på 100,000 XNUMX baht för att ha brutit mot nöddekretet som inkluderar utegångsförbud och brott mot massinsamlingar.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/