Man som knivhögg kvinnan till döds på den offentliga gatan i Pattaya var före detta make, ska erkänna brott

Pattaya-

En 52-årig thailändsk man som knivhögg en 50-årig thailändsk kvinna till döds på en allmän gata mitt på ljusa dagen i går morse i Pattaya ska ha erkänt brottet och har identifierats som kvinnans ex-make.

Vi rapporterade ursprungligen om denna incident kort efter att den ägde rum i går eftermiddag och man kan läsa den ursprungliga artikeln nedan:

Man misstänkt greps efter att ha knivhuggit en 50-årig thailändsk kvinna på en väg i Pattaya i morse

Den misstänkte har identifierats för pressen som 52-årige Boonlert Khunmoon från Banglamung. Offret var 50-åriga Miss Sudjai Rodmanee och har identifierats som Mr. Boonlerts ex-fru.

Incidenten ägde rum nära Chonburi Land Office i Pattaya mitt på morgonen i går, då Mr Boonlert följde Miss Sudjai via motorcykel till en gata nära landkontoret i södra Pattaya. Herr Boonlert ska ha berättat för Pattayapolisen, ledd av polischefen Khemmarin Pisamai, att han hade försökt försona sig med henne och ville reparera deras trasiga förhållande.

Enligt Boonlerts uttalande avvisade fröken Sudjai hans försök att försona sig och be om ursäkt och han blev arg och använde ett vapen som beskrivs som en lansett för pressen för att sticka henne flera gånger på gatan innan han flydde. Närliggande vittnen ringde polisen som förföljde den misstänkte till Soi Mai Mai Kaen 16 där han övergav sig till Pattaya-polisen och beskrevs som samarbetsvillig.

Herr Boonlert ska ha erkänt alla anklagelser som presenterats för honom av Pattayas brottsbekämpande myndigheter och planerar att erkänna sig skyldig till mord. Han sitter fortfarande i polisens förvar i väntan på ytterligare rättsliga åtgärder och framträdanden i domstol.

Sändning
Användarrecension
3.33 (3 röster)
Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/