"Det är dags för Vietjet!" från bara THB 99 pressmeddelande

Bangkok, 13 maj 2020) –Thai Vietjet erbjuder nu en speciell kampanj â € œDet är dags för Vietjet!â € ??  med mer än 100,000 99 supersparbiljetter till ett pris från bara XNUMX THB (exklusive skatter, avgifter) för att flyga på alla Thai Vietjets rutter, tillämpligt för bokning inom gyllene timmar 12:00 – 14:00 (GMT+7) 13 till 15 maj 2020, med reseperiod från 1 juli till 31 december 2020 (exklusive nationella helgdagar).EN När vi återvänder till himlen, är detta en av specialerbjudandena för att välkomna tillbaka passagerare till flygbolagets trevliga flygningar.

 

Kampanjbiljetterna tillämpas på alla rutter från Bangkok (Suvarnabhumi) till Vietnams Dalat, Da Nang, från Udon Thani till Ho Chi Minh-staden, såväl som alla inrikesrutter från Bangkok (Suvarnabhumi) till Chiang Mai, Chiang Rai, Phuket, Krabi, Udon Thani, Phuket - Chiang Rai och Udon Thani - Chiang Rai. Kampanjens flygperiod är från 1 juli till 31 december 2020 med undantag för Udon Thani – Ho Chi Minh City-rutten från 30 oktober till 31 december 2020 (exklusive nationella helgdagar). Biljetterna är tillgänglig på alla distributionskanaler inklusive www.vietjetair.com, mobilapp “Vietjet Airâ€,  via Facebook på www. facebook.com/VietJetThailand genom att klicka på fliken “Bokningâ€, samt resebyråer och bokningskontor. Betalning kan enkelt göras med internationella betal- och kreditkort, inklusive Visa/MasterCard/AMEX/JCB/ KCP/Union.

 

Dessutom lanserar Vietjet (Vietnam) också en speciell kampanj för supersparbiljetter som endast kostar från VND18,000 25 (ca THBXNUMX) (exklusive skatter, avgifter) för att flyga till attraktiva destinationer runt om i Vietnam. Tre miljoner kampanjbiljetter på flygbolagets 45 Vietnam inrikes rutter finns att köpa på hemsidan www.vietjetair.com och Vietjet Air mobilapp från 11 maj till 16 maj 2020 att resa genom Vietnam med flygperioden från 12 maj till 31 december 2020 (Exklusive nationella helgdagar).

 

Säkerheten för alla passagerare, flygbesättningen och samhället är alltid Vietjets högsta prioritet. Utöver flygbolagets obevekliga ansträngningar är det viktigt att varje passagerare bör följa alla bestämmelser om förebyggande och kontroll av sjukdomar, hälsokontrollprocedurer och obligatoriska krav på hälsodeklaration och bärande av ansiktsmasker etc. i linje med alla globala överordnade standarder och riktlinjer från de lokala myndigheterna, Världshälsoorganisationen och International Air Transport Association (IATA) för att få ut det mesta på Vietjets gröna flygningar.

# # #

Om Vietjet:

 

Den nya-åldersflygbolaget Vietjet har inte bara revolutionerat flygindustrin i Vietnam utan också varit ett banbrytande flygbolag över hela regionen och runt om i världen.EN Med fokus på kostnadshanteringsförmåga, effektiv drift och prestanda erbjuder Vietjet flygmöjligheter med kostnad-sparande och flexibla priser samt diversifierade tjänster för att möta kunder’ krav.

 

Vietjet är en helt-nybliven medlem av International Air Transport Association (IATA) med IATA Operational Safety Audit (IOSA) certifikat.EN Som Vietnam’s största privata flygbolag, flygbolaget tilldelades den högsta rankingen för säkerhet med 7 stjärnor 2018 och 2019 av världen’s enda säkerhets- och produktbetyg på webbplatsen flygbolag.com och listat som ett av världens 50 bästa flygbolag för sund finansiering och drift av Airfinance Journal 2018 och 2019.EN Flygbolaget har också utsetts till Best Low-Cost Carrier från kända organisationer som Skytrax, CAPA, Airline Ratings och många andra.

 

Thai Vietjet samarbetar med Vietjet för att utöka sitt flygnätverk och ge fler möjligheter för resenärer i världen att upptäcka Thailand och många andra länder.EN För närvarande trafikerar flygbolaget 7 inrikesrutter från Bangkok till Chiang Mai, Chiang Rai, Phuket, Krabi, Udon Thani plus direktflyget från Chiang Rai till Phuket och Udon Thani, 8 rutter som förbinder Thailand och Vietnam som Bangkok till Da Lat/ Da Nang, och fler internationella rutter från Thailand till Kina.

 

Mer information på www.vietjetair.storkök  

 

Sändning
Användarrecension
5 (1 röst)
Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/