Arg thailändsk man som bryter utegångsförbudet kör ner personalen på bensinstationen i sitt fordon i Pattaya-video

Pattaya-
En thailändsk man som var arg på en bensinstationsanställd körde medvetet in i en personal och på andra utanför stationen i Pattaya innan han flydde iväg under utegångsförbudet i går kväll.

Videon är nedan. CCTV för den faktiska påkörningen är klockan 2:45. Tittarnas diskretion rekommenderas.

https://youtu.be/t3G0aWGdkRk

Kapten Arnakorn Thanarjjana vid Pattaya City Police underrättades om händelsen klockan 2:00 tidigt i går morse utanför en Thepprasit PTT-bensinstation. Bensinstationen var lagligt öppen för att betjäna personer som har tillstånd att vara ute under utegångsförbud, som sjukvårdspersonal, brottsbekämpning, leveransförare, etc.

Polis, räddningspersonal och The Pattaya News anlände till platsen för att hitta en skadad man som låg på marken efter att ha förts in i butiken, 20-åriga Mr. Pongsathorn Thepprom, en anställd på bensinstationen som arbetade lagligt under utegångsförbudet. Han var skadad men vid medvetande och medveten om sin omgivning. Han fördes i hast till ett lokalt sjukhus.

Polisen hittade senare fordonsföraren, 32-åriga thailändska mannen Wichit Boonlon.

Wichit hittades öppet och drack öl nära bensinstationen. Han erkände att han bråkat med en anställd i en närbutik inne på bensinstationen. Det var inte klart vad argumentet var över. Han verkade kraftigt berusad.

Pongsathorn hade varit inblandad i bråket med en påstått starkt berusad och arg Wichit. Wichit klättrade in i sitt fordon och som man kan se på video verkar han köra direkt mot en folkmassa, inklusive Pongsathorn.

Wichit greps och står inför flera anklagelser, inklusive brott mot utegångsförbud, misshandel, allmänt berusning, körning under berusning och andra olika anklagelser.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/