Tv donerades till Baan Kruja Children's Home i Pattaya för onlinekurser

Pattaya-


Fem tv-apparater har donerats till Center for Anti Human Trafficking and Abuseed Children (Baan Kruja) för onlinekurser från en lokal familj som såg ett rop på hjälp för hemmet under Covid19 Coronavirus-situationen och bestämde sig för att ge hjälp.

Vi rapporterade det ursprungliga uppmaningen om hjälp från Baan Kruja i april här:

https://thepattayanews.com/2020/04/25/baan-kruja-director-discusses-negative-impact-covid-19-has-had-on-them-and-reduced-support/

Anti Human Trafficking and Abused Children Center (Baan Kruja) hade också tidigare bett om begagnade tv-apparater som skulle kunna användas för barn att lära sig för onlineklasser med vanlig skolgång som för närvarande är försenad över hela landet till åtminstone 1 juli på grund av Covid-19.

I går tog Nikhom Torrungruengkit och hans familj tillsammans med Paweena Boonnak fem helt nya tv-apparater till Baan Kruja tillsammans med installationen av ett digitalt kabelsystem.

Barn kan nu lära sig onlineklasser från årskurs 1 till årskurs 6.

Donatorerna har också gett gratis mat i form av en utsökt lunch till barnen.

Detta följer en grupp Hongkongbor som också hjälpte centret tidigare i veckan som du kan läsa om här:

https://thepattayanews.com/2020/05/22/group-of-hong-kong-citizens-help-the-children-of-baan-kruja-in-pattaya-area/

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/