Fitnesscenter och gym förbereder sig för att öppna igen imorgon i Thailand med helt nya försiktighetsåtgärder och regler

Pattaya-

Fitnesscenter, inklusive de i gallerior, har fått tillstånd från den thailändska regeringen att öppna igen från och med i morgon, första juni, som en del av en tredje fas av att återöppna stängda företag och luckra upp regler och restriktioner som tidigare antagits kring Covid19 Coronaviruset.

Återöppningen kommer dock att innehålla många nya regler och förordningar utformade för att stoppa eventuell spridning av Covid-19 Coronavirus.

Även om nästan all gymutrustning kommer att tillåtas användas av allmänheten och inte bara fria vikter som i den andra fasen två veckor innan kommer det att kräva desinficering och desinficering av utrustningen efter varje användare. Tidigare hade vissa gym fått öppna men krävde bara fria viktlyft och ingen annan utrustning. Gym i gallerior i tidigare faser fick inte heller öppna igen i föregående fas.

Masker kommer att krävas i gym och fitnesscenter hela tiden.

Stora gruppklasser och gruppaktiviteter är fortfarande förbjudna. Endast begränsade platser i små gruppsessioner är tillåtna.

Temperaturkontroller och inloggning via den thailändska Chana-regeringens Covid19-spårningsapplikation krävs. Handsprit bör finnas tillgängligt i hela gymmet.

Personalen har instruerats att strikt begränsa antalet personer som också kommer in på gym och fitnesscenter och att uppmuntra social distansering och motverka socialt umgänge och chatt.

Kunder bör också ta med sina egna handdukar, enligt statliga bestämmelser. Strikta regler kring skåp och duschar kommer också att finnas.

Pattaya News noterar att inte alla fitnesscenter eller gym kommer att öppna imorgon eftersom beslutet att öppna igen är baserat på lokalhantering. Fitness 7 i köpcentret Avenue la upp ett meddelande på sociala medier om att de inte skulle öppna förrän den sjätte juni och CoCo Fitness på Mike's Shopping Mall skrev att de inte kommer att öppna förrän den 15 juni.

Jett's Fitness at Royal Garden skrev på sociala medier att de kommer att ha öppet imorgon, första juni, från 6:00 till 10:00.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/