Thailand bekräftar 17 nya fall av Covid-19 Coronavirus, alla importerade fall från utlandet

Bangkok-

Center for Covid-19 Situation Administration bekräftade sjutton nya bekräftade fall av Covid-19 Coronavirus i morse vid en daglig presskonferens.

Alla sjutton ärenden är importerade från thailändska medborgare som återvänt från utlandet och som omedelbart gick i statlig karantän. Inga hittades lokalt, vilket gör idag till den tionde dagen i rad i hela landet utan några lokalt spridda fall.

Dr. Taweesin Visanuyothin, talesman för CCSA, uppgav att tretton av fallen var från thailändska medborgare som återvände från Kuwait och resten från Qatar och Saudiarabien.

Detta var den högsta endagssumman av nya fall på flera veckor, tillade han, vilket visar att gränskontroll och karantäner för alla som återvänder från utlandet behövs och att även om situationen internt var under kontroll så var situationen runt om i världen inte det.

Thailand har haft totalt 3,101 2968 fall sedan utbrottet började. Detta nummer inkluderar importerade fall. 75 fall har återhämtats och släppts från sjukhus. Det finns 58 personer under behandling för sjukdomen i hela landet och har varit XNUMX dödsfall.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/