Pattaya-polisen arresterar snattaren på lokal 7-11 med dussintals dolda stulna föremål

Pattaya –

Till och med polisen i Pattaya var förvånad över vad de hittade i morse när de arresterade en snattare för stöld på en lokal sju elva.

En anställd observerade att den misstänkte gömde ett föremål i sina kläder och ringde polisen. Men när polisen i Pattaya anlände och gjorde en sökning av den misstänkte visade det sig att dussintals föremål var gömda under deras kläder och i en väska.

Pattaya-polisen namngav inte den misstänkte, men lade upp bilderna och varorna på sina sociala mediekanaler med en bildtext som frågade hur det var möjligt att ha så mycket gömt på en person.

Den misstänkte misstänks för flera anklagelser om stöld.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/