Pattaya-polisen arresterar man som endast bär boxershorts och orsakar en offentlig incident på motorvägen i morse - Video

Pattaya-

Pattaya-polisen svarade på samtal från oroliga medborgare till en thailändsk man som agerade oberäkneligt mitt på Sukhimwit Road klockan 3:30 i morse.

Mannen, som inte hade legitimation och inte ville uppge sitt fullständiga namn, verkade vara i mitten av trettioårsåldern och bar endast boxershorts. Mannen var kraftigt tatuerad.

Här är en video av gripandet:

https://youtu.be/XmXEMikEMKg

Mannen skrek och skrek mot trafiken och sprang runt motorvägen, vilket gjorde att poliser och förare var rädda för att det skulle inträffa ytterligare en incident.

Mannen samarbetade mestadels när han greps men hävdade att polisen skulle döda honom och mörda honom.

Pattaya-polisen grep mannen för en allmän oordning. Han fördes till Pattayapolisen för ett drogtest eftersom poliser trodde att mannen var påverkad av illegala droger baserat på hans beteende.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/