Thai Center for Covid-19 Situation Administration registrerar fyra nya bekräftade fall av viruset, alla importerade

Bangkok-

Vid en presskonferens på Center for Covid-19 Situation Administration, eller CCSA, i Bangkok tillkännagav talespersonen för CCSA, Dr. Taweesin Visanuyothin, fyra nya bekräftade fall av Covid19-viruset i morse.

Alla fyra ärenden är importerade ärenden från thailändska medborgare som nyligen återvänt från att ha repatrierats från utlandet.

Två fall är från Indien, ett är från Pakistan och det sista är från Madagaskar.

Alla fyra gick direkt i statlig karantän och hade ingen övergripande kontakt med allmänheten.

Thailand har inte registrerat ett enda lokalt spritt fall i hela landet på sexton dagar. CCSA har uppgett att deras nuvarande mål är 28 dagar utan ett enda bekräftat och registrerat fall i landet innan de känner sig säkra på att viruset är praktiskt taget obefintligt i landet på lokal nivå.

Thailand har nu totalt 3,125 2,981 fall av viruset med 58 XNUMX av dessa fall helt återhämtade och släppta från sjukhus. Landet har haft XNUMX dödsfall i viruset.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/