Pattayas stadshus håller presentation om Pattaya of the Future-vision - Monorail, kryssningsfartygsterminal, modernisering av Walking Street

Pattaya-

I eftermiddags hade Pattayas stadshus en presentation av en grupp som anlitats som en del av projektet Eastern Economic Corridor för att visa två olika (men liknande) förslag för att ultramodernisera området kring Bali Hai Pier och Walking Street.

Detta är en del av ett projekt med måldatum 2025 som inkluderar utbyggnader av hela östra delen av Thailand med Chonburi som mittpunkt. Delar av projektet inkluderar planer på en kryssningsterminal, ett skytrain (monorail) och att modernisera och uppgradera Walking Street. Ett förslag, som har kommit upp flera gånger under åren, visar ett stort rekreationsområde som skjuter ut runt Walking Street och in i Pattaya Bay och förbinder Pattaya Beach med piren.

Följande är bara förslag och kommer att presenteras på Public Opinion rådhus i framtiden, enligt Stadshuset. En del av förslaget är att koppla samman monorail, eller skytrain, med de lokala köpcentrumen och Walking Street med direktterminaler i varje område. Förslagen betonade att Walking Street skulle förbli ett centrum för nattlivet men också vara en stor dagsattraktion.

Här är lite av den tidigare informationen om monorail från mitten av förra månaden.

Här finns mer information om moderniseringen av Walking Street och förslag.

Kom ihåg att alla dessa bilder är förslag. Bilderna är tagna av Pattaya Public Relations.

Sändning
Användarrecension
4.67 (3 röster)
Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/