Pattaya till Hua Hin färjetrafik är fortfarande avstängd, bekräftar Pattaya Marine Office

Pattaya-
Färjetrafiken mellan Pattaya och Hua Hin har fortfarande tillfälligt avbrutits på grund av förebyggandeordern för Chonburi COVID – 19 smittsamma sjukdomskommittén.

Direktören för Pattayas marinkontor, Eakkarat Kantaro, berättade för The Pattaya news att färjetrafiken mellan Pattaya och Huahin fortfarande tillfälligt har stängts av på grund av en order från Chonburi-kommittén för smittsamma sjukdomar om människor som flyttar över provinser när det gäller sjötransporter.

Mr. Eakkarat Kantaro, chef för marinkontoret i Pattaya City

Endast lastfartyg som använder för att överföra varor och livsmedel är tillåtna.

Det finns ingen ny order om lättnad av färjetrafik över provinser från Chonburi Disease Control Committee ännu i detta skede, men en kan komma inom en snar framtid, tillade han.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/