Thailand meddelar att utegångsförbudet kommer att tas bort från och med måndagen den 15 juni

Bangkok-

Dr. Taweesin Visanuyothin, talesman för Center for Covid-19 Situation Administration, bekräftade dagar av rykten i eftermiddags och har meddelat att det nationella utegångsförbudet kommer att upphöra.

Detta kommer att gälla från och med måndagen den femtonde juni.

Beslutet togs av CCSA, ledd av premiärminister Prayut Chan-O-Cha och det nationella säkerhetsrådet.

De varnade dock för att nöddekretet fortfarande kvarstår för nu och kommer att granskas ytterligare under de kommande veckorna. Om situationen med Covid-19 förvärrades kan utegångsförbudet återinföras, varnade också Dr. Taweesin.

Utegångsförbudet är för närvarande från 11:00 till 3:00. Dr. Taweesin sa också att den fjärde fasen av avslappnande restriktioner också skulle börja den femtonde.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/