De flesta av Thailands nationalparker öppnar igen nästa månad

Thailand-

Varawut Silpa-archa, Thailands miljöminister, uttalade till den associerade pressen idag att nästan alla Thailands nationalparker kommer att öppnas igen för allmänheten nästa månad efter tre månaders stängning på grund av situationen med Covid19 Coronavirus.

Han uppgav att kravet på att använda Thai Chana (Victory) in Thai-applikationen för att checka in skulle krävas och att strikta hygienåtgärder också skulle vidtas. Ett förbokningssystem har tidigare angivits vara nödvändigt.

Vissa parker kommer bara att öppnas delvis, tillade han.

28 parker kommer inte att öppna för allmänheten nästa månad av olika skäl, inklusive bevarande.

Mer detaljer kommer att publiceras om de specifika parkerna och mötesplatserna inom en snar framtid, avslutade han.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/