28-årig kvinnlig misstänkt gripen och anklagad för att ha dödat sin far och skurit av hans könsorgan i Bangkok

Bangkok-

En 28-årig kvinna greps i morse i Bangkok som huvudmisstänkt för mordet på sin far tidigare under dagen i Lak Si-distriktet.

Den misstänkta, Boonyachan Chuang, 28, dotter till den avlidne, 58-åriga Kasem, greps när hon gick på en gata i Bangkok klockan 2 i ett tillstånd av känslomässigt tvång. Hon ska ha flytt från platsen för händelsen tidigare under dagen.

Kasem hade blivit knivhuggen flera gånger i ansiktet med en kniv och hans könsorgan avlägsnades enligt ett uttalande från Bangkok-polisen.

Mordvapnet hittades kastat i papperskorgen i en närliggande korsning, tillade polisen.

Polisöverste Surin Phoo Rit, biträdande polisintendent vid Thung Song Hong-polisstationen handlägger ärendet.

Han uppgav att den misstänkte verkar vara i ett tillstånd av känslomässig chock och har inte angett något potentiellt motiv för brottet i nuläget.

Källa/foto: Naew Na.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/