En olycka i Pattayatunneln skadar en och backar trafiken i två kilometer

Pattaya-


En sedan krockade bak i en lastbil med en grävskopa inne i Pattaya Klang Underpass i går, vilket fick trafiken att backa två kilometer.

Kapten Alice Puangsawai från Pattayas polis underrättades om olyckan klockan 5 vid gångtunneln i centrala Pattaya.

Video från händelsen finns här:

https://youtu.be/cuZVsF6fcFA

Polis, räddningstjänst och The Pattaya News anlände till platsen för att hitta en kraftigt skadad blå sedan och en lastbil med en liten grävskopa.

Olyckan hade fått trafiken att backa cirka två kilometer.

Sedanföraren, 29-åriga Kittipong Tiengpakdee, hade ådragit sig måttliga skador. Han fördes till ett lokalt sjukhus för medicinsk hjälp.

Lastbilschauffören, 54-åriga Boonsong Eieamchukun, som var oskadad, berättade för The Pattaya News att sedanen hade kolliderat bak i hans lastbil i hög hastighet.

Pattayapolisen fortsätter sin utredning för rättsliga åtgärder och kommer att granska CCTV i tunneln för ytterligare information om händelsen.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/