Misstänkt för knivattack på äldre butiksägare i Pattaya-området greps i Rayong

Pattaya –
Den huvudmisstänkte som attackerade en äldre butiksägare i Pattaya tidigare i veckan har gripits i Rayong idag, den 20 juni 2020.

Den 42-årige manliga misstänkta mannen anklagas för att brutalt attackera en äldre lokal närbutiksägare i Banglamung denna vecka.

Läs mer om den tidigare historien HÄR.

https://thepattayanews.com/2020/06/20/banglamung-police-release-cctv-footage-in-hunt-for-suspect-who-attacked-elderly-shop-owner-with-knife-in-pattaya-area/

Ett polisteam ledd av Chonburis provinspolischef generalmajor Prakarn Prajong och Banglamungs polischef överste Pattanachai Pamornpiboon arresterade den misstänkte Somsak 'Au' Tipprapayamyam.

Han greps på en resort i Rayong i eftermiddags efter ett tips efter att hans bild sänts i nyhetsmedia över hela landet. Polisen beslagtog honom 8,000 XNUMX baht kontanter och en kniv.

Han åtalas för rån med allvarliga fysiska skador.
Generalmajor Prakarn sa att den misstänkte satte sig på en taxi från Pattaya till Rayong tidigare i helgen när han blev medveten om att han jagades av Banglamung-polisen.

Den misstänkte ska ha erkänt brottet och genomfört en re-enactment i eftermiddags. Enligt Banglamungs polis erkände den misstänkte också att han var berusad och utblottad. Han hade bråkat med den skadade kvinnan tidigare när han köpte några varor i hennes butik, enligt den misstänktes uttalande.

Återuppförandet genomfördes i Pattaya idag och den misstänkte är fortfarande i polisens förvar.

Här är vår video av återuppförandet.

Det 68-åriga offret överlevde attacken och återhämtar sig på ett sjukhus i Pattaya-området.

Sändning
Användarrecension
4.5 (2 röster)
Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/