PRESSMEDDELANDE – VISHWA HINDU PARISHAD ASSOCIATION THAILAND HJÄLPER DE NÖDVÄNDA I BANGKOK

7:E VÄLÄGENHETSVECKAN* 13 juni 2020 @ Chorm Thong District, Bangkok

Som en del av samhällsinitiativet sewa, eller välgörenhet, utökade VHP Thailand ansträngningarna och stödde 300 familjer i Chorm Thong-distriktet i Bangkok. 1500 kg ris, 300 flaskor sojasås, 300 paket vegetariska nudlar, 200 uppsättningar Bharatiya-snacks och vatten till familjerna som drabbats av covid-19 motgångar.  

Länk till kort videoklipp – https://youtu.be/Nv6-n4lemk0

Vishwa Hindu Parishad (VHP) Association Thailand tillsammans med sewa-partners med stödformgivare och volontärer har planerat att distribuera 15,000 3,000 kg ris och andra viktiga livsmedel till de 19 9 familjer som möter motgångar på grund av covid-2020 i Bangkoks XNUMX distrikt under maj och juni XNUMX. 

VHP Thailand COVID-19-teamet har arbetat nära med lokala samhällen i samråd med respektive distriktskontor för smidigt genomförande av avloppsaktiviteter (välgörenhet) och i enlighet med alla förebyggande åtgärder för covid-19 som upprätthålls av Center for COVID-19 Situation Administration.

De veckovisa sewa-aktiviteter (välgörenhets-) som riktar sig till 300 till 500 familjer på lördagar har täckt de sju distrikten i Bangkok inklusive Sathorn (2 maj); Klong Toey (9 maj); Klong San (16 maj); Bangkok Yai (23 maj); Yannawa (30 maj); Bangrak (6 juni); och Chorm Thong (13 juni). Under de kommande veckorna kommer VHP Thailand att täcka de återstående distrikten: Watthana (20 juni) och Ratburana (27 juni). 


Korta videolänkar av genomförda sju välgörenhetsorganisationer i BangkokVälgörenhet 1 @ Sathorn District – https://youtu.be/ujo5rqOmQH8
Charity 2 @ Klong Toey District – https://youtu.be/V-YHD2WaH0U
Charity 3 @ Klong San District – https://youtu.be/KbNUfZMkQAI
Charity 4 @ Bangkok Yai District – https://youtu.be/7No8Y1oMCbQ
Charity 5 @ Yannawa District – https://youtu.be/wUidXUzdKDU
Charity 6 @ Bangrak District – https://youtu.be/exmfsfz0F70
Charity 7 @ Chormthong District –  https://youtu.be/Nv6-n4lemk0
Vänliga hälsningar, 
VHP Thailand 

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/