Unikt kafé i flygplan stängt tillfälligt i Sattahip efter att ha blivit viralt och lockat tusentals besökare

Sattahip-


Ett kafé i Sattahip inrättat i ett flygplan har beordrats tillfälligt stängt av lokala myndigheter efter att över tusen besökare varje dag köade för att besöka efter att butiken blivit viral på sociala medier.

Sattahips distriktschef Anucha Intasorn och tjänstemän från folkhälsomyndigheten igår har inspekterat kaféet med namnet "Coffee War" som finns i ett ombyggt Airbus A300-flygplan.

Efter mötet har tjänstemän beordrat kaféet att tillfälligt stänga i sju dagar. De sa att kaféet var för trångt när det gäller mätningar av covid-19 och lockade köer på över tusen personer dagligen sedan det blev viralt på Facebook. Hälsomyndigheter uttryckte oro över att de enorma folkmassorna potentiellt skulle kunna sprida Covid-19.

Pattaya News noterar att Chonburi-området har gått över sextio dagar utan ett enda bekräftat lokalt spritt fall av Covid-19.

Konteramiral Suttipong Boonloi, kaféchefen, sa att det gamla Airbus A300-flygplanet kostade 10 miljoner baht som har konverterats och använts för att skapa ett helt unikt kafé.

Kaffet kostar bara cirka 60-80 baht per kopp. Endast 60 kunder är tillåtna i kaféet i 40 minuter varje gång.

Suttipomg uppgav också att de har tillhandahållit flera skyddsåtgärder mot COVID-19 i kaféet som temperaturkontroller, handspritstationer, obligatorisk maskbärande och desinficering av ytor.

Kaféet kommer att öppnas igen den 29 juni efter att tjänstemän och ledning genomfört flera fler skyddsmätningar för covid-19 baserat på en genomgång med hälsoavdelningen.

Restaurangen fortsätter att bli viral på thailändska sociala medier för sitt unika utseende.

KÄLLA: 77 kaoderade, berättelse av The Pattaya News

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/