Thai Vietjet hjälper till att ta hem 69 återförda thailändare från Vietnam

Bangkok, 24 juni 2020) – I går kväll opererade Thai Vietjet ytterligare ett specialflyg för att ta hem thailändska medborgare som var strandsatta i Vietnam. Det fanns 69 thailändare, som tidigare erhållit flygpassningscertifikat och tillstånd från thailändska diplomatiska myndigheter i Vietnam i förväg, flög tillbaka till Thailand från Ho Chi Minh-staden på flight VZ3973 och anlände säkert till Bangkok Suvarnabhumi Airport kl. 23.00.

För att minimera risken för viruskontaminering bland passagerare och kabinpersonal, tillämpades fysiskt socialt avstånd och maskbärande noggrant under hela proceduren inklusive incheckningsprocessen, passagerare ombordstigning, sittplatser och avstigning. Måltider ombord serverades inte heller för att undvika fysisk kontakt.

Säkerheten för alla passagerare, flygbesättningen och samhället är alltid Thai Vietjets högsta prioritet. För att garantera säkerheten har flygbolaget strikt utfört flygplansdesinfektion dagligen i hela sin flotta i enlighet med det thailändska folkhälsoministeriet och CAAT:s direktiv. Kabinpersonalen bär också skyddsmasken och handskarna och utför städning av interiörer oftare på varje flygning, plus att flygbolaget utför rengöring och desinfektion av sina företagslokaler för att minska potentiella risker för personalen för att säkerställa passagerarnas hälsa.

# # #

Om Vietjet:

Det nya flygbolaget Vietjet har inte bara revolutionerat flygindustrin i Vietnam utan också varit ett banbrytande flygbolag över hela regionen och runt om i världen. Med fokus på kostnadshanteringsförmåga, effektiv drift och prestanda erbjuder Vietjet flygmöjligheter med kostnadsbesparande och flexibla priser samt diversifierade tjänster för att möta kundernas krav.

Vietjet är en fullfjädrad medlem av International Air Transport Association (IATA) med certifikatet IATA Operational Safety Audit (IOSA). Som Vietnams största privata flygbolag belönades flygbolaget med den högsta rankingen för säkerhet med 7 stjärnor 2018 och 2019 av världens enda säkerhets- och produktvärderingswebbplats airlineratings.com och listades som ett av världens 50 bästa flygbolag för sund finansiering och drift av Airfinance Journal 2018 och 2019. Flygbolaget har också utsetts till bästa lågprisbolag av kända organisationer som Skytrax, CAPA, Airline Ratings och många andra.

Thai Vietjet samarbetar med Vietjet för att utöka sitt flygnätverk och ge fler möjligheter för resenärer i världen att upptäcka Thailand och många andra länder. För närvarande trafikerar flygbolaget 7 inrikesrutter från Bangkok till Chiang Mai, Chiang Rai, Phuket, Krabi, Udon Thani plus direktflyget från Chiang Rai till Phuket och Udon Thani, 8 rutter som förbinder Thailand och Vietnam som Bangkok till Da Lat/Da Nang , och fler internationella rutter från Thailand till Kina.

Mer information kl www.vietjetair.com  

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/