Miljöbedömning för det planerade Pattaya Monorail-projektet förväntas vara klart i september

Pattaya-
En MKB-studie (Environment Impact Assessment) för det länge planerade monorailprojektet i Pattaya förväntas slutföras i september i år.

Pattayas borgmästare Sonthaya Khunpluem sa till The Pattaya News tidigare i veckan att "Pattayas monorailprojekt är en del av det övergripande arbetet med den östra ekonomiska korridoren (EEC).

"EEC-utvecklingsprojekten är utformade för att förbättra den övergripande infrastrukturen i den östra delen av Thailand och involverar flera individuella projekt."

"Diskussioner är en del av MKB-studien för monorailprojektet i Pattaya. Vi har genomfört två offentliga utfrågningar tidigare."

"Den tredje diskussionen ägde rum tidigare i veckan för idéer från "Feeders", vilket innebär att andra transportnav som busstationer och järnvägsstationer samt turistattraktioner som Walking Street eller Terminal 21 är anslutna till och matas till monorailprojektet."

"Alla MKB-studier för monorailprojektet i Pattaya förväntas slutföras i september. Ytterligare information om projektet och konstruktionen kommer att släppas till allmänheten genom utfrågningar vid den tidpunkten." Borgmästaren avslutade.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/