Motorcykelförare dödades efter att ha kraschat in i skåpbil med utländska passagerare i Pattaya

Pattaya-
En 43-årig motorcykelförare dödförklarades på platsen efter att ha kört in i en minibuss i en korsning i Pattaya i natt.

Överstelöjtnant Pongsawat Siriphonnoppakhun från Pattaya City Police underrättades om olyckan klockan 8 vid Wat Boonkanjanaram-korsningen.

Polis, räddningspersonal och The Pattaya News anlände till platsen för att hitta en skadad motorcykel som hade kolliderat med baksidan av en skadad vit minivan i korsningen.

Kroppen av motorcykelföraren, som identifierades som den 43-årige Mr. Tanakrit Saejang, hittades i närheten. Han hade dött vid kollisionen enligt räddningspersonal. Hans kropp fördes till ett lokalt sjukhus.

Minibussföraren Suthep Jearanaibanyong, som arbetar som reseguide, berättade för The Pattaya News att han hade stoppat gömd minivan vid rött ljus. Han hade flera utländska passagerare i minivanen.

Plötsligt kraschade motorcykeln, som körde med påstådd hög hastighet, bak i hans minivan. Varken han eller hans passagerare skadades i händelsen.

Pattayapolisen kontrollerar CCTV-bilder i närheten för att fastställa det exakta händelseförloppet.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/