Pickupchaufför i Chonburi påstås "driva" skadar sju åskådare efter att ha kraschat in i en grupp motorcyklar

Chonburi-

Sju personer skadades i morse i Chonburi efter att en lastbilsförare som påstås ha drivit genom en U-sväng i Si Racha kraschade in i en grupp motorcykelförare vid sidan av vägen.

Klockan 12:30 i morse svarade polisöverste Natthaphon Bunrakunsaw, en ledande utredare vid Laem Chabangs polisstation, Si Racha-distriktet, på ett samtal framför Village Number Ten i Si Racha nära restaurangen Tiger Road. Sawang Prateep Sirachas räddningspersonal deltog också tillsammans med tillhörande press.

Sex motorcyklar, två skadade pickupbilar och sju personer med flera skador hittades på vägen av räddningspersonal.

Pickupföraren som anklagades för att ha drivit, Mr Chatchai Rueangrit, 29 år gammal, skadades inte. Han greps av polisen efter en kort intervju och fördes till Laem Chabangs polisstation för att ställas inför rättsliga förfaranden angående olyckan.

Vittnen berättade för Associated Thai Press att området i fråga har fyra separata körfält med en U-sväng i ö-stil i mitten. Enligt dem ska Mr. Chatchai ha kört U-svängen i vad som verkade vara ett försök att visa upp sig men tappade kontrollen. Hans fordon ryckte in i gruppen av motorcyklar och förare på en gångväg vid sidan av vägen och orsakade sedan också mindre skada på en annan pickup som parkerade i närheten.

Det är oklart om folkmassan av åskådare samlades för att se driften eller inte, enligt vittnen.

De skadade, som är i åldern 22 till 30 år, fördes till flera olika sjukhus i området med en mängd olika skador.

Laem Chabang-polisen fortsätter att utreda händelsen och kommer att intervjua de skadade åskådarna när de återhämtar sig från sina sår. Chatchai är fortfarande i polisens förvar vid presstid.

Foton: 77kaoded, artikel av The Pattaya News Team

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/