Kraftigt regn och åskväder förutses för större delen av Thailand, inklusive Pattaya-området

Thailand-

Den thailändska meteorologiska avdelningen har förutspått att mer regn är på väg över större delen av landet i morse. Drivs av en sydvästmonsun över Andamansjön och en lågtryckscell som täcker Vietnam, förutspås sporadiska stormar täcka en betydande del av landet under de kommande 24 timmarna.

Detta förväntas ibland medföra isolerade kraftiga skurar och risk för översvämningar i delar av landet.

Pattaya och Chonburi har sextio procents chans för regn idag och förväntas vara mestadels molnigt med sporadiska åskskurar som täcker delar av området under hela dagen. Eftermiddagen väntas bli ganska klar med fler regnskurar i kväll. Temperaturer på upp till 35C förutses också för området.

Sändning
Användarrecension
5 (1 röst)
Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/