Brand ödelägger turistattraktionen Sukhawadee House i Pattaya den första dagen för återöppning, Video

Pattaya-
En brand rasade genom Sukhawadee-huset i Pattaya i morse den första dagen som det öppnade igen på nästan fyra månader på grund av Covid19-koronakrisen.

Här är en video tagen av vårt team av branden:

https://youtu.be/Q-bjMF3fBqc

Brandkåren larmades om branden vid 10-tiden. Brandmän med mer än tjugo brandbilar och The Pattaya News skickades till platsen när lågorna spred sig snabbt inne i huvudbyggnaden. Sukhawadee House är en populär lokal turistattraktion med unik träarkitektur som lockar tiotusentals turister årligen.

Det rapporterades att i dag var den planerade första dagen för deras återöppning efter att de tidigare varit stängda på grund av Covid19 Coronavirus-krisen.

I detta skede trodde brandmän att branden hade startat från Budhha Baramee-byggnaden där religiösa Buddhabilder lagrades och spred sig till huvudbyggnaden. Sex personer klarade sig utan skador från branden.

Den exakta orsaken till branden är ännu inte identifierad och brandinspektörer kommer att granska platsen för olyckan i eftermiddag. Det tog flera timmar att helt få branden under kontroll och säkra lokalerna. Det inre av huvudbyggnaden verkar vara en nästan total förlust.

Vi kommer att tillhandahålla uppdateringar till den här artikeln här på The Pattaya News när de kommer in.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/