Pattayas borgmästare tar upp översvämningsproblem, säger flera vattenpumpar under reparation och projekt som inte är färdiga

Pattaya-

Pattayas borgmästare riktade kritik på sociala medier denna vecka angående omfattande översvämningar i Pattaya förra veckan under en betydande nederbörd.

Vi täckte nederbörden och översvämningarna nedanför.

https://thepattayanews.com/2020/07/07/flooding-and-rain-paralyze-pattaya-roads/

Pattayas borgmästare Sonthaya Khunpluem uttalade till The Pattaya News och tillhörande press i går att det kraftiga regnet översvämmade flera områden, inklusive Soi Khao Noi, järnvägsvägen och andra platser.

Han sa att av stadens vattenpumpar var flera enheter fortfarande under reparation och förväntades vara fullt fungerande inom en snar framtid.

Han sa också att Covid19 avsevärt hade försenat stora delar av stadsprojekten för att installera större dräneringssystem och att projektet pågick och inte avslutades. Borgmästare Khunpluem påpekade att erosionsskadorna på stranden var betydligt mindre än stormarna föregående år och att översvämningarna avtog mycket snabbare än tidigare år. Han påstod också att strandvägens översvämning var betydligt mindre.

Han sa att när projektet väl var klart, vilket troligen skulle ta flera månader till, skulle staden se en betydande förbättring totalt sett. Staden lade de flesta vägbyggnadsprojekt på is, inklusive dräneringsprojekt, i flera månader på grund av Covid19-situationen.

Alla projekt har sedan dess återupptagits, tillade han.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/